Invitatie

In urma cu aproximativ un an am lansat un soi de blog(uitati aici un search prin post-urile din Gradina cu doi nuci, poate sa fie de folos pentru a vedea istoricul) prin care am dorit sa promovez putinele bloguri din Iasi care existau la vremea aceea. Pe masura ce a trecut timpul am observat ca acel blog este insuficient, pentru ca nu puteam sa adauga ca sursa feed-urile altor bloguri. In plus mai este o problema, nu aveam posibilitatea sa sortez post-urile care apareau in blog.

Acum am hotarat sa fac acest blog care o sa fie mult diferit ce cel de pana acum (nici nu mai public adresa lui pentru ca nu merita ;) ). In BBI (blogul blogurilor din Iasi) sunt invitati sa scrie oricine locuieste in Iasi sau oricine inca se mai simte iesean.

Am un set de “reguli” in plan dar nu vreau sa le fixez singur pentru ca nu vreau ca acest blog sa fie al meu ci sa fie a tuturor blogerilor din Iasi. Dar vreau sa stie toti foarte clar ca aici este un loc foarte bun unde fiecare este invitat sa-si promoveze propriul blog, dar si altele (daca are timp si vointa).

Sper sa fie cati mai multi interesati de acest proiect si sa ajunga cu adevarat acest blog un mijloc de promovare reciproca.

Acestea fiind spuse, va invit sa va inregistrati si sa incepeti sa scrieti (un exemplu de post care mi se pare foarte bun este un review saptamanal cu ce ati mai publicat sau citit interesant in vreun blog). Pe masura ce trece timpul o sa putem sa ne stabilim felul in care sa fie acest blog (in toate detaliile).

Pentru inceput este posibil sa apara intarziere pana la publicare post-urilor scrise de voie dar pe masura ce vor fi mai multi editori situatia se va schimba in bine. Eu voi face tot posibilul sa tin cont de orice sugestie venita din partea voastra, in limita timpului pe care-l am disponibil. Deci va rog sa nu va suparati daca mai multe zile nu primiti nici un raspuns de la mine.

10 thoughts on “Invitatie

  1. Ovidiu Scarlat Post author

    multumesc ca m-ai atentionat. Nu ma asteptam sa nu apara link-ul pentru inregistrare. Am modificat acum in setari si exista acum doua link-uri pentru inregistrare: unul in header si unul in sidebar.
    mai sunt alte intrebari? :)
    welcome to the club! :)

    Reply
  2. vio

    politia limbii moldovinesti esti pi faz^:
    ti-a scapat un “Eu voi face tot posibilul sa inplinesc orice sugestie”
    sa vad si eu daca ma duce capul sa ma inregistrez:D

    ai folosit si recomandarile mele, a?;)
    felicitari, oricum!:D

    Reply
  3. Pingback: Noul BBI si alte stiri at Gradina cu doi nuci

  4. silvana

    Ce trebuie sa fac sa ma inregistrez, ca nu am inteles cum se face, puteti sa imi explicati mai detaliat? Va multumesc anticipat!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>