43 de bloguri in BBI

Pe data de 8 Aprilie am lansat o invitatie. Iata ca in aproape o luna am reusit sa realizez o colectie de 43 de bloguri “din Iasi”. Pe langa aceasta sunt deja 4 autori inregistrati la BBI, in ordine alfabetica: Bogdan Pantoc (blu3pc), Madalina Cocea (maddish), Suzi, Vio.

Stiu ca este putin cat s-a realizat pana acum, dar sper ca proiectul sa mearga mai departe.

Planuri de viitor?

Vreau sa continui “amenajarea” blogului, astfel incat sa-i personalizez identitatea. Vreau sa ajung la alte bloguri ale iesenilor (am nevoie de ajutor!) si as vrea sa fac o colectie de link-uri catre iesenii care au conturi pe site-uri gen Flickr.

Prezent

Asptept sa apara articole scrise de voi. Retineti ca acesta este un loc unde trebuie sa va promovati in primul rand pe voi. De exemplu, am scris un articol legat de Basescu care a declarat: “in Romania sunt aproximativ 30.000 de blog-uri, aratati-le ca voi aveti puterea!” (link catre articol). Lansez si o provocare: vrea cineva sa se “bage” in fata, in calitate de blogger din Iasi, cand vine Basescu in Iasi (15 Mai) si sa “smulga” un interviu special pentru BBI (sau pentru blogul lui). Cred ca este un moment oportun, avand in vedere faptul ca Basescu a facut apel la bloggeri. Sper din toata inima ca se va gasi cineva dornic (in stare) sa faca asta.

Nota

Vreau ca acest blog sa nu ramana un proiect personal, ci eu sa raman doar cu titlul de fondator. Astept contributiile voastre (link-uri, sugestii, etc). Adresa mea de email este cea din imaginea de mai jos:Ovidiu Scarlat email

One thought on “43 de bloguri in BBI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>